Over ons

15 jaar

Wij zijn al sinds 2005 actief met de inzameling van inktcartridges ten behoeve van recycling. Voor het voortbestaan van onze wereld wordt het hergebruiken van materialen steeds crucialer.

2 miljoen stuks

Inmiddels hebben we al ruim 2 miljoen gebruikte inktcartridges ingezameld en daarmee een volgend leven gegeven. Op naar de 3 miljoen, helpt u mee?

> 300 inzamelpartners

We groeien lekker door met Re-Uze in Nederland en Vlaanderen en hebben inmiddels meer dan 300 inzamelpartners. We zijn er supertrots op dat vrijwel alle partners ons al vele jaren trouw blijft. It pays to recyle.

Inktcartridges

We zamelen momenteel alleen inktcartridges in van HP, Canon, Brother en Epson. Voor de toekomst gaan we mogelijk het assortiment uitbreiden naar andere herbruikbare producten.

Onderdeel Marktrade

Re-Uze.com is een activiteit van Marktrade BV. Marktrade levert de gerecyclede inktcartridges aan retailers in de Benelux voor verkoop aan consumenten. Consumenten besparen aanzienlijk op hun printkosten door gebruik van gerecyclede inktcartridges.

Zero Waste

In ons recyclingproces worden alle materialen hergebruikt. Van inktcartridges die niet meer hergebruikt kunnen worden, scheiden we de gebruikte materialen die weer als grondstof voor andere producten dienen.