Voordelen met Re-Uze

Wilt u ook met uw winkel(s) en/of bedrijf helpen inktcartridges in te zamelen? Naast dat u een bijdrage levert aan een duurzamere wereld, levert het u ook nog eens wat op. It pays to recycle

Hoogste vergoedingen

Veel gebruikte inktcartridges zijn nog geld waard. Wij bieden u de hoogste vergoedingen (excl. BTW) voor onder andere HP en Canon. Klik hier om onze vergoedingen te bekijken. 

Snelle uitbetaling

Binnen een week na ontvangst van uw specificatienota staat het geld op uw rekening. Met gerichte inspanning kan een volle inzameldoos u zomaar 150-250 euro opleveren.

Eenvoudig proces

We houden het lekker eenvoudig. U heeft genoeg andere zaken aan uw hoofd. Volle doos opsturen, geld automatisch op uw rekening bijgestort krijgen en een nieuwe doos ontvangen. Zo simpel is het.

Marketing ondersteuning

Voor presentatie in uw winkel/bedrijf ontvangt u van ons gratis een Re-Uze inzamelstation met daarbij twee verzenddozen. Voor online promotie hebben we diverse middelen beschikbaar. 

Gratis retour zenden

Al onze verzenddozen zijn al voorzien van een verzendlabel. Doos vol? In Nederland kan u de doos retourneren naar ons gratis antwoordnummer.

Meerdere winkels?

Heeft u meerdere winkels en wilt u de vergoedingen centraal of decentraal geregeld hebben? Geen probleem, ons systeem is er op ingericht om aan uw wensen te voldoen.